Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Συμβαίνουν και εις … Παρισίους

Όχι, όχι δεν είχα πάει στο Παρίσι, στην Αθήνα ήμουν όταν άκουσα το νέο. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, μεσιέ Νικολά Σαρκοζί κατέθεσε μήνυση εναντίον του περιοδικού που δημοσίευσε τηλεφωνικό μήνυμά του οκτώ ημέρες πριν το γάμο του με την «κομψευόμενη» πλην ωραιότατη Κάρλα Μπρούνι, προς την Σεσιλιά που της έλεγε πως αν επέστρεφε κοντά του θα ακύρωνε τα πάντα. Με την μήνυση βεβαίως επιβεβαίωσε πανηγυρικώς αν όχι το μήνυμα αλλά οπωσδήποτε την μεγάλη επιθυμία του.
Μα καλά δεν υπάρχει σε ολόκληρο το Παρίσι ένας «επαγγελματίας» σχέσεων να βοηθήσει τον ατυχή αλλά ερωτύλο μεσιέ Νικολά που το τελευταίο πράγμα που έπρεπε να κάνει είναι μήνυση και το ακόμα πιο τελευταίο να δεσμεύσει τη ζωή του με την «προσομοίωση» της Σεσιλιά;
Κάποιες γυναίκες είναι αναντικατάστατες όπως και το αντίστροφο φυσικά.

8 σχόλια:

marianaonice είπε...

Νότα μου μερικά πράγματα μοιάζουν απλά αλλά δεν είναι ούτε για τους ...προνομιούχους!! Λείπει ο κοινός νους καλή μου, από το σημερινο ανθρώπινο γένος!! Χα,Χα!
Καλή σου εβδομάδα.

tdjm είπε...

Μάλιστα .....

Αντρες παιδί μου!!!

Αραγε η νυν κυρία Ζαρκοζί ,πως να το πήρε???

χαχαχαχα

rain είπε...

Αγνωσται αι βουλαι των αντρών παιδί μου. Τέτοια περιστατικά εντωμεταξύ έχω δει αρκετά. Να παρατάνε τη νυν για να πάνε με μια που της μοιάζει..Τι να πει κανείς? Σάμπως ξέρουν κι αυτοί? καλημέρα σου

sealike2 είπε...

Νότα μου καλησπέρα,
H κάθε γυναίκα είναι μια και μοναδική, ως οντότητα δίπλα στο συντροφό της!Δεν νοείται η εκδοχή ότι μπορεί να υπάρξει κάποια άλλη σε version που ικανοποιεί τη σχέση "γνήσιο υποκατάστατο" της!!Είναι ιεροσυλία να το σκεφθεί κανείς έτσι!!Καλή συνέχεια!

Ανώνυμος είπε...

Καλά,μπορεί να είναι τι να είναι ο Σαρκοζί αλλά για τόσο κόπανο δεν τον έχω.
Δυσκολεύομαι,με λίγα λόγια, να πιστέψω πως είναι δυνατόν να έσετειλε μήνυμα στη Σεσιλα,ενω ετοιμαζόταν να παντρευτεί την...,πως την λένε;
Κάποιος Θέμος μπήκε στη μέση και με με μονταρισμένο sms προσπάθησε να τον εκβιάσει!

Alkmini είπε...

Sarkozi και πρασινα αλογα...
εγω για κοντο κομπλεξικο τον κοβω.
η οχι?
την καλησπερα μου νοτα.

M-meggie είπε...

Μαριάννα μου καλή εβδομάδα και σε σένα. Από τον σημερινό άνθρωπο λοιπούν πολλά και πρώτα πρώτα η ίδια η ανρθωπιά.

tdjm είναι για γέλια όντως το όλο θέμα. Τώρα για την νυν κα Σαρκοζί δεν ξέρω πως το πήρε αυτό αλλά αυτά μάλλον που έχει ήδη πάρει είναι αρκετά για να μην δίνει σημασία σε αυτό. Γνώμη μου.

Βροχούλα μου ωραίο το "σάμπως ξέρουν κι αυτοί". Το κακό όμως είναι πως νομίζουν ότι ξέρουν. (χαχα)


sealike2 πρέπει να παραδεχτείς πως πάρα είναι πολλοί οι ιερόσυλοι στις μέρες μας.

synea κατά έναν περίεργο λόγο εγώ τον έχω για τόσο κόπανο γιατί οι πολλοί "έξυπνοι" κάπου είναι και μεγάλοι "κόπανοι".
Πολύ μου άρεσε η λέξη "κόπανος".

Αλικάκη μου ότι είναι κομπλεξικός με το ύψος του μάλλον φαίνεται και στην απαίτησή του στη Ρουμανία να τοποθετηθεί σκαλοπατάκι ειδικώς εκεί που θα στεκόταν για να εκφωνήσει χαιρετισμό. Οι Ρουμάνοι το ξέχασαν και οι υπόλοιποι που μίλησαν πήραν λίγους πόντους παραπάνω. (χαχαχα)
Την καληνύχτα μου.

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

:)) Την καληνύχτα μου!