Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΟΥΦΦΦΦΦ, Τοξικός!!!!!!!!!!!!!!!

Η τοξικότητα που βαραίνει απίστευτα πρέπει να  υπερισχύει της επιθυμίας να υποστηρίξεις κάποιον, έτσι ακριβώς το σκέφτηκε η Μυρσίνη και πλέον αναλογίζεται πως πρέπει να το κάνει πράξη. Πολλοί και μάλιστα ιδίως οι "αναξιοπαθούντες" είναι τρομερά χειριστικοί και με ιδιαίτερες ικανότητες να "οσφραίνονται" τα θύματά τους, το δε πιο περίεργο είναι πως τα θύματα νομίζουν πως είναι έξυπνα!!

Το σενάριο αυτό ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει, σχεδόν το φώναξε δυνατά και πάλι η Μυρσινούλα μας. Καιρός το θύμα να θυμώσει. Με το θυμό, ενεργείς, μετά, στο στάδιο της απογοήτευσης, αναλύεις όσα χρειάζεται να αναλυθούν και με τον χρόνο μπορεί να αναγνωρίζεις αυτούς τους "πολύπλοκους" και "δύσκολους" ασθενείς της "συμπεριφοράς" και άντε και με λίγο παραπάνω χρόνο να τους στέλνεις "αδιάβαστους" επιτέλους!!!

Κοντά τα μαλλάκια της Μυρσινούλας και ολίγον σπαστά αλλά τώρα είχαν φρικάρει στην πιο κατσαρή εκδοχή τους. Να αποδέχεται κανείς την διαφορετικότητα των φίλων του είναι εξαιρετικά σημαντικό αλλά όταν το "διαφορετικό" εν τέλει σε απωθεί, δώσε μια κλωτσιά βρε αδερφέ να ηρεμήσεις .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: