Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Έτσι μπράβο

Όλοι στον εισαγγελέα εκτός των πολιτικών.
Δημοσιογράφοι επί της ουσίας ή ως πρόσχημα, δικηγόροι που δικηγορούν ή που συνοδεύουν κυρίες με καυτό υλικό, εκδότες εφημερίδων ή επιχειρηματίες των Μ.Μ.Ε όλοι σε εισαγγελείς και ανακριτές.
Εξαιρούνται μονίμως οι πολιτικοί. Οι υπέρ- πολίτες διότι αφού κατάφεραν να κοροϊδέψουν τον κοσμάκη και τους εξέλεξε στην Βουλή γι'αυτούς αποφαίνεται ο κ. Τραγάκης.
Διάβασε λοιπόν το ραβασάκι του κ. Κουκουδήμου, ο κ. Τραγάκης, και κατέληξε: Αθώος εκτός και αν ο Μάκης πατήσει το κουμπί.

Να γιατί ο Μάκης ζήτησε απευθείας να μιλήσει στο Μεγάλο Αφεντικό, τον κ. Καραμανλή. Οι μεσάζοντες (Κουκοδήμος - πολύ νέος για μεσάζων, αν και το μάτι του κόβει, Κλαδάς κ.λπ) είναι περιττοί εδώ που φτάσαμε και πολύ λίγοι. Γιατί λοιπόν δεν τον δέχεται ο Πρωθυπουργός να τα κουβεντιάσουν, να τα παζαρέψουν, να τα βρούνε για να ησυχάσουμε και εμείς; Μη θιγεί ο θεσμικός του ρόλος; Τόσα και τόσα άλλα δεν τον έχουν θίξει, σε αυτό θα κολλήσει;;

Άντε μπράβο. Σεμνά και ταπεινά κ. Πρωθυπουργέ.

5 σχόλια:

marianaonice είπε...

Γειά στο στόμα σου Νότα μου!!!
Τα είπες όλα σε λίγες γραμμές!
Βούτηξαν στα σκατά όλοι τους και νομίζουν ότι ευωδιάζουν άρωμα!!!
Και θέλουν να τους πιστέψουμε!
Καλό σου Σ/Κ.

Νικόλας Παπανικολόπουλος είπε...

Καλημέρα!
Μία μικρή ένσταση. Αν ο Μάκης θέλει να μιλήσει, τι φοβάται και δε το κάνει; Γιατί ζητάει να μιλήσει με τον πρωθυπουργό; Θα του πει κάτι που δεν πρέπει να ξέρουνε οι υπόλοιποι; Κι έπειτα κατά πόσο εφικτό είναι, να παρακάμπτονται όλα τα θεσμικά όργανα, και να ακούει μεμονωμένα ο πρωθυπουργός τον κάθε ένα από εμάς. Αυτά, μόνο προεκλογικά γίνονται. Τότε κάθε μονάδα έχει λόγο, ακόμα κι ο ταπεινός συνταξιούχος, μέχρι φυσικά την επόμενη μέρα.
Από την άλλη, δεν μπορώ να μη κρύψω την δυσαρέσκειά μου, που ο εκπρόσωπος αυτής της μειοψηφικής κυβερνήσεως ( με λευκά και άκυρα και αποχή, ούτε το 25% του ελληνικού λαού δεν αντιπροσωπεύει ), ο Πρωθυπουργός, όπως είπες και συ, στέκεται πάντα στο απυροβόλητο. Κινείται, μιλάει και ζει, σε ρυθμούς άλλους από τα υπουργεία του και τις την όποια ταραχή προκύψει. Τον κατηγορώ, γιατί ποτέ, σε κρίσεις που προέκυψαν, δεν πήρε θέση και αποφάσεις. Μόνο σα κάτσει η σκόνη, ίσως κάτι πει. Τον κατηγορώ επειδή το κάνει αυτό ως πόντιος Πιλάτος, για να αποφύγει των ευθυνών του, για να μη του χρεώσουνε τα "σφάλματα" των επιλογών του, όσο αφορά το στενό πρωθυπουργικό του περιβάλλον.... Γιατί το ψάρι, λέει μία παροιμία, από το κεφάλι "μυρίζει".... Ίσως μας έχουνε για τόσο χαϊβάνια.... δεν ξέρω...
Καλό Σαβατοκύριακο!

afrodiet είπε...

Καλά αυτός αθλητής άνθρωπος, με την ποιότητα που ξέρουμε ότι έχουν οι αθλητές του στίβου (δεν ήταν ο Ορφανός παναγίτσα μου!;@#!) πώς νομιμοποιήθηκε να κάνει τέτοιες συναλλαγές;
Κι από κει που δεν το περιμένουμε;
Από παντού μας την πέφτουν;

M-meggie είπε...

Ανεμοσκορπίσματα δεν είναι εφικτό ο κάθε ένας από εμάς να μιλάει με τον Πρωθυπουργό (εξαιρείται, όπως πολύ σωστά λες, η προεκλογική περίοδος) αλλά ο Μάκης δεν είναι ο καθένας από εμάς. Ο καθένας από εμάς δεν έχει κάμερες στην τσάντα του, ούτε κασετόφωνα σε κάθε γωνιά του σπιτιού του, ακόμα και στην ταράτσα του, ούτε δύο εκπομπές στην τηλεόραση, ούτε εκδίδει εφημερίδα. Και ο Μάκης για να ζητήσει ακρόαση κάτι ξέρει που κανένα θεσμικό όργανο δεν θα μπορούσε ούτε να φανταστεί. Όπως επίσης και ο Πρωθυπουργός ξέρει, τι ξέρει ο Μάκης. Επειδή λοιπόν είναι υπόθεσή τους και μάλιστα αυστηρά προσωπική, γιατί δεν νομίζω πως τον ελληνικό λαό στις μέρες που ζούμε τον ενδιαφέρει το dvd του Ζαχόπουλου ή οι προσωπικές απόψεις του εν λόγω κυρίου για το πρόσωπο του Καραμανλή ή τελικώς ό,τι άλλο διάολο συμβαίνει στα υψηλά κλιμάκια της λαμογιάς, πρότεινα να τα πουν οι δυό τους.

Συμφωνώ όμως μαζί σου για την εμμέτική του στάση σε κάθε ώρα κρίσης και επίσης διαφωνώ με αυτούς που προσποιούνται πως θέλουν να προφυλάξουν τους θεσμούς ενώ στην ουσία καλύπτουν το πρόσωπο που παίζει το ρόλο του θεσμικού οργάνου.

Όταν την προηγούμενη Παρασκευή έκανε την τιμή στη Βουλή των Ελλήνων να εμφανιστεί και να μιλήσει σε ερωτήσεις του Αλαβάνου, αυτός ρητόρευε μαλακίες προφανώς θεωρώντας πως απευθύνεται σε ηλιθίους και δεν εννοώ τους βουλευτές αλλά εμάς.

M-meggie είπε...

afrodiet μου δεν ξέρω πως και γιατί το έκανε ο Κουκοδήμος. Προφανώς από κάπου έπρεπε να ξεκινήσει και αυτός. Μπορεί πάλι, ως άπειρος, να πιάστηκε κορόϊδο. Την δεύτερη φορά θα τα καταφέρει καλύτερα.
Τώρα κρίνω λες και ήμουν παρούσα. Κάνω κακώς αλλά μιλάω όχι γιατί ξέρω τα γεγονότα αλλά γιατί είναι τόσο γελοία η στάση του που με νομιμοποιεί να λέω την εντύπωσή μου.