Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2008

Ουδέν σχόλιον

για τις τρεις δηλώσεις που έκανε ο Θέμος με το που βγήκε (γιατί βγήκε, περίμενε κανείς κάτι άλλο;) από τον κ. Ανακριτή.
Θα σχολιάσω όμως την άμεση, ακαριαία απάντηση του κ. Λιάρου για το αν έχαν δει το περιβόητο dvd στο ΜEGA ή όχι. Ήταν τόση η ταχύτητα της αντίδρασης που καλά που δεν έκανε τη δήλωση για την αθωότητα του Μεγάλου Καναλιού πριν την έξοδο και τις δηλώσεις του Θέμου. Τότε θα ήταν πιο πειστικός.

Ξέρετε πως νιώθω; σαν την κυρία στη διαφήμιση που πάει την καφετιέρα της στο μάστορα γιατί μόνο θόρυβο κάνει και όχι καφέ και αυτός της λέει πως το πρόβλημα είναι το ότι δεν έχει πάγιο ΟΤΕ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλλησπέρα.
Ρωτάς αν περίμενε κανείς κάτι άλλο εκτός του ότι ο Θέμος θα αφήνονταν ελεύθερος.
Εγώ.
Περίμενα να του ζητήσουν και συγνώμη για την ταλαιπωρία στην οποία τον επέβαλαν.
Όσο δεν το κάνουν,η δικαιοσύνη θα παραμένει έκθετη στα μάτια τα δικά μου και όλων σαν κι εμένα!

maria λεμονατη! είπε...

κ'ημαστ'ακομα ζωντανοι στη σκηνη σαν ροκ συγκροτημα αλλα...στα παρασκηνια παιζεται το παιχνιδι

sealike2 είπε...

Το "παιχνίδι" είναι στημένο για να μας αποπροσανατολίζει!!

M-meggie είπε...

synea έγραψες που λένε, μόνο που εγώ πιστεύω πως του ζήτησαν συγνώμη. Του ζήτησαν συγγνώμη γιατί τους κατάλαβε και αν και του έδωσαν το dvd (βλέπε Μαξίμου) για να το δημοσιεύσει νομίζοντας πως τον κρατάνε στο χέρι με την κατάθεση των 5.500€, αυτός δεν. Πέντε ώρες συγγνώμη του ζήταγαν.

Μαράκι λεμονάτο!!! επειδή είμαστε ζωντανοί ας παίξουμε άλλη μουσική εμείς. Τη δική μας. Μπορούμε. Σε δική μας σκηνή.

sealike2 το παιχνίδι είναι στημένο, συμφωνώ και σχεδιασμένο για να μας αποπροσανατολίσει από τι όμως; Αφού τους ξέρουμε. Όλους χωρίς εξαίρεση.

sealike2 είπε...

Τους ξέρουμε είναι αλήθεια, αλλά έχουν "φτάξει" έτσι το σύστημα που πρέπει να περάσεις από την αυλή τους για να πετύχεις αυτά που αξίζεις, τα αυτονόητα που σου αναλογούν!!Είναι ακόμη οι πελατειακές σε έξαρση, δυστυχώς! Ας μην επεκταθώ περισσότερο!!Καλή σου ημέρα!!

M-meggie είπε...

Καλημέρα και σε σένα. Δυστυχώς έχεις δίκιο. Μην πικραίνεσαι, ξέρεις εσύ τι αξίζεις και τελικά αυτό δεν έχει περισσότερη σημασία;

marianaonice είπε...

Τον τελευταίο καιρό όλοι έτσι νομίζω νοιώθουμε Νότα μου. Σαν την κυρία με την καφετέρια. Πολύ πετυχημένος παραλληλισμός.
Αλλά έχει δίκιο ο sealike2 το παιχνίδι είναι στημένο!!!