Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Ανοιχτή πρόσκληση

Θα ήθελα να καλέσω τον κ. Τριανταφυλλόπουλο στο σπίτι μου, υπόσχομαι να μην τον πάω στην ταράτσα μου, για να του παρασταθώ ολοψύχως μιας και τα όνειρά του γκρεμίστηκαν με τέτοιο τρόπο!!!!

Λεβέντης ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σήμερα!!! Το ακούσατε; Αύριο μάλλον θα τον ανακηρύξει "ήρωα".

Προσέξτε οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι. Μην του πολυμπαίνεται, γιατί τώρα, στα μεγάλα ζόρια που τραβάει, δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του.
Πώς είπατε κ. Λιαρέλη; 7.000.000€ στο λογαριασμό του;;
Μα αυτός δεν τα πήγε με μαύρη σακούλα στην τράπεζα. Δάνειο ήταν και το πήραν και οι 3 και το έβαλαν και οι 3 στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
Άρα;

Μην αναρωτιέστε.
Αυτά είναι θέματα που δεν καταλαβαίνουμε εμείς.
Το μόνο που μπορούμε και πιθανόν να νομίζουν όλοι αυτοί οι κύριοι ότι είμαστε και υποχρεωμένοι είναι: να τους ακούμε ανελλιπώς, να τους πιστεύουμε χωρίς σκέψη και μην σας πω και να τους θαυμάζουμε.

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Λοιπόν Νότα μου φαίνεται ότι όλοι πρέπει να ψάξουμε να βρούμε την ελπίδα γι΄ αυτόν τον τόπο!! Νομίζω πια ότι έπιασε πάτο!! Ο Τριανταφυλλόπουλος νομίζει ότι ακόμη μπορεί να το παίζει ο "Ρομπέν των Δασών". Τα παραμύθια αυτού του είδους είναι για τους ανόητους! Θα μου πεις έχουμε πολλούς από αυτούς!! Ας τον χαίρονται λοιπόν!Όσο για την παρέα του όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουν. Κάνουν μόκο μπροστά στο Ρουσόπουλο και ενώ όλοι ξέρουν γιατί πήδηξε ο Ζαχόπουλος προσπαθούν να μας πείσουν ότι πήδηξε για τη ...γκόμενα!! Μη τρελλαθούμε τώρα!!! Καλό σου ξημέρωμα. Θα τα λέμε και θα ψάχνουμε για ελπίδα.